Nyhet

Goo-eez Dog Boots

Vi har Goo-eez dog boots!

Vinteren byr på frost, kulde og saltdekkede veier. Dette er både ubehagelig og sårt for tredeputene til våre firbente venner. Goo-eez hundesko har en patentert gel i sålen som gjør hundeskoene støtabsorberende og beskyttende mot kulde og varme. De er også tilsatt aloe vera i skoen for å sørge for at tredeputene holder seg myke og smidige selv i kaldt vær. 
Goo-eez er sklisikre hundesko kan brukes på glatte gulv innendørs. De kan også brukes for å forhindre infeksjoner hvis hunden har vært uheldig og revet av en klo eller har andre sår på poten.
Eldorado anbefaler Goo-Eez hundesko fordi i motsetning til de fleste andre hundesko og hundesokker er Goo-eez lette å ta på hunden. Sokkene ekspanderer til 3 ganger sin størrelse slik at de er lette å tre på hundens poter. Sokkene er laget i et gummimateriale som gjør at sokkene sitter godt på.